První fotky redukce pro PS VR - je to obří kus plastu | Novinky

První fotky redukce pro PS VR - je to obří kus plastu

  • 30. 10. 2020, 16:29
  • Jaroslav Pazdera

První zákazníci zřejmě dostávají zdarma dostupnou redukci pro kameru a tak se můžeme podívat na obrázky.

Jak jsme nedávno psali, tak Sony zprovoznila stránku, skrze kterou můžou majitelé VR setu požádat o zaslaní redukce pro připojení staré kamery k PS5. Nová kamera má sice nádherný design ladící s designem nové konzole, ale pro původní VR set ji nebude možné použít. První majitelé, pravděpodobně z Japonska, se s námi podělili o první fotky dané redukce a nešetři trochu kritikou. Redukce je totiž obrovský kus plastu s krátkým kablíkem na jedné straně a pokud jste někdy zapojovali VR set tak víte, že kabeláže tam zrovna málo není. Otázka tedy zní, zda ta redukce musela být skutečně takhle obrovská a hlavně proč vůbec musí být. Pozitivní na tom aspoň je, že je dostupná zdarma.

Speciální problém mají majitelé hry Dreams, která na PS4 nevyžaduje VR set ale potřebuje kameru a move ovladače. Jak jsme psali v minulém článku, Sony má jako podmínku pro založení požadavku na zaslání redukce povinnost vyplnit číslo VR setu. A když ho nemáte, nedostanete se dále. Autoři hry tedy na Twitteru zveřejnili informaci, že kdo se dostane do této situace, měl by kontaktovat podporu Sony, která ručně vytvoří požadavek na zaslání redukce. Trochu komplikované no.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.