Podrobnosti o Tokyo Game Show Online | Novinky

Podrobnosti o Tokyo Game Show Online

  • 22. 9. 2020, 23:01
  • Jaroslav Pazdera

Další velká herní akce se stěhuje online a tak ji můžeme letos sledovat i my. A my vám povíme kdy a kde.

Další letošní herní akce se bude odehrávat online a tak ji můžeme sledovat i v našich končinách. Tentokráte se jedná o Tokyo Game Show, obří japonský festival her, který každoročně hostí stovky vystavovatelů a desítky tisíc návštěvníků. Letos to tak bohužel nebude a celá akce se odehraje online v termínu od 23. do 27. září. Živé přenosy začínají ve 13 hodin našeho času ve čtvrtek 24.9. a budou pokračovat do neděle 27.9., kdy bude poslední živý přenos startovat v 17 hodin. Přesný program naleznete na následujícím obrázku, ale vezměte v potaz, že všechny časy jsou v japonském standardním čase.

Zdroj: oficiální web distributora

O zajímavých hrách od Capcomu, na které se budeme moci podívat, jsme se rozepsali nedávno. Mimo to tu bude prezentace Bandai Namco, Konami, SEGA, Square Enix a mnoho dalších. Svou vlastní prezentaci bude mít i herní gigant Tencent, Microsoft a také PUBG. Celá akce se bude odehrávat v japonštině, ale měl by být k dispozici kompletní simultální překlad do angličtiny.

Stream budete moci sledovat skrze oficiální YouTube kanál a my se samozřejmě budeme snažit pokrýt všechny zajímavé novinky, které se díky této akci objeví. Najdete je ve speciálu, který jsme pro tuto příležitost připravili.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.