Po delší době je tu opět slevová akce Double Discounts | Témata

Po delší době je tu opět slevová akce Double Discounts

  • 8. 6. 2022, 14:12
  • Jaroslav Pazdera

Majitelé PS Plus si tak mohou všechny slevy na hry zdvojnásobit a dostat se na zajímavé ceny.

Slevová akce Double Discounts tady už dlouho nebyla, ale právě dneska si ji můžeme opět užít. V rámci ní je řada her ve slevě pro všechny, ale pokud si předplácíte předplatné PS Plus, máte nárok na zdvojení slevy a to už může dát zajímavé ceny. Samotná nabídka sice nabízí spíš starší tituly, které už řada z vás bude mít ale přesto se tam dá něco najít. Ostatně kompletní nabídku najdete zde.

První hrou, která by vás mohla zaujmout je Jedi: Fallen Order. Tato hra ve stylu Dark Souls z prostředí Hvězdných válek je velmi dobře hodnocena nejen kriticky ale i samotnými hráči a ne nadarmo se už pracuje na druhém díle. V roli mladého hrdiny se budete muset naučit pracovat se silou v době, kdy už to není povoleno a dostat se zdárně až do zaslouženého konce. Za cenu 256 Kč se slevou 80 % ji můžete mít pokud si předplácíte PS Plus a to je cena, která za ty dlouhé hodiny hraní skutečně stojí.

STAR WARS Jedi: Fallen Order
Název hry

STAR WARS Jedi: Fallen Order

Datum vydání PS4

15. 11. 2019

Datum vydání PS5

11. 6. 2021

Aktuální cena na PS Store

1 279 Kč

Vývojář

Respawn Entertainment

Žánry

Akce, Dobrodružná

Druhou hrou v mém výběru je Metro Exodus, neboli závěrečný díl trilogie z moskevského metra po atomové válce. Nejen, že je toto téma dnes poměrně aktuální a nejednomu nedává dostatečně spát, ale je to navíc skvělá hra, která celý koncept posouvá do mírného open worldu v rámci kterého se podíváme do několika velmi odlišných lokací, budeme plnit různé úkoly a setkáme se s řadou velmi odlišných přeživších. Hlavní hrdina Arťom to navíc nebude mít vůbec lehké a jeho příběh si nyní můžete užít i v upgradu na PlayStation 5! Navíc se bavíme o 273 Kč a slevě 74 % což je za takovou hru téměř nic.

Metro Exodus
Název hry

Metro Exodus

Datum vydání PS4

15. 2. 2019

Datum vydání PS5

18. 6. 2021

Aktuální cena na PS Store

699 Kč

Vývojář

4A Games

Žánry

Akce, Střílečka

Battlefield 2042 vyšel už před třičtvrtě rokem, ale moc se nepovedl. Tragické technické zpracování, nudně udělané obří mapy a dlouhá řada technických chyb hru vystavily akorát posměchu. Nyní, dlouho po vydání, se hra nachází v mnohem lepším stavu, dostává obří update a opravuje stovky chyb, ale také spouští svou první sezónu Zero Hour. O té si můžete přečíst v našem samostatném článku, kde najdete i trailer. Pokud tedy hře chcete dát ještě jednu šanci, máte možnost ji koupit s poloviční slevou za 1050 Kč v PlayStation 5 verzi a o pár stovek levněji ve verzi jen pro PlayStation 4.

Battlefield 2042
Název hry

Battlefield 2042

Datum vydání

19. 11. 2021

Aktuální cena na PS Store

2 099 Kč

Vývojář

Electronic Arts DICE

Žánry

Akce, Střílečka

Pokud máte raději strategie, mohla by vás zabavit třeba Tropico 6, která nedávno dostala také nativní PlayStation 5 verzi. V ní se pokusíte udržet v chodu ekonomiku malého tropického ostrova i za cenu nějakých těch úplatků, potlačování lidských práv a dalších nestandardních postupů. Nebo to zvládnete bez toho? To můžete zkusit se slevou 60 % za 420 Kč. Ostatně náš redaktor Honza má z Tropico 6 platinovou trofej a nenajde proti hře křivého slova.

Tropico 6
Název hry

Tropico 6

Datum vydání PS4

27. 9. 2019

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Limbic Entertainment

Žánry

Strategie, Simulace

Za super cenu si také můžete koupit akční RPG GreedFall. Nedávno jsme se dozvěděli, že v přípravě je také druhý díl, takže osvěžit si ten první není na škodu. Za cenu 276 Kč to je opět koupě za "pár desetikorun", sleva je v tomto případě 70 %.

GreedFall
Název hry

GreedFall

Datum vydání PS4

10. 9. 2019

Datum vydání PS5

30. 6. 2021

Aktuální cena na PS Store

207 Kč

Vývojář

Spiders

Žánry

Akce, Dobrodružná, RPG

Poslední hrou je moje velmi oblíbená hra, která mě bavila jako dlouho žádná jiná. Krom toho, že má kompletní a velmi povedený překlad (asi jako jedna z posledních her od Ubisoftu) má i zajímavé téma. Staré řecké báje a pověsti trochu naruby v Immortals Fenyx Rising můžete mít v PlayStation 4 a 5 verzi za 585 Kč se slevou 70 %. Za tu cenu získáte desítky hodin krásného otevřeného světa, zábavných soubojů, ale i trochu bláznivých úkolů. Rozhodně doporučuju.

Immortals Fenyx Rising
Název hry

Immortals Fenyx Rising

Datum vydání

3. 12. 2020

Aktuální cena na PS Store

999 Kč

Vývojář

Ubisoft, Ubisoft Quebec

Žánry

Akce

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.