PlayStation bonusy pro Call of Duty Vanguard | Novinky

PlayStation bonusy pro Call of Duty Vanguard

  • 2. 11. 2021
  • Jaroslav Pazdera

Tentokrát nečekejte žádný speciální herní mód, ale i tak bude odměn dost.

Sony má s Activisionem odedávna dobré vztahy a třeba v nedávném Cold War jsme se mohli těšit na různé bonusy, ale i jeden speciální herní mód Onslought na rok exkluzivně pro PlayStation. Pro Vanguard se sice také chystají někeré specifické výhody, ale tentokrát zřejmě žádný mód. Těšit se můžeme na pět tier skipů (přeskočení levelu v battlepassu), což dohromady s bonusem za předobjednávku dává 25 levelů zdarma, o čtvrtinu více zkušenosti, pokud budeme hrát v partě, a jak PlayStation 4 tak 5 by měly každý měsíc dostat navíc jeden double exp víkend (víkend dvojitých zkušeností). To ale není všechno. V rámci speciálních odměn dostaneme další dva sloty na loadouty, balíčky předmětů zdarma pro první sezónu Vanguardu a Warzonu, nové operátory, blueprinty zbraní a nějaké další kosmetické předměty. Totéž můžeme čekat v každé další sezóně. Výhody oproti ostatním platformám to nejsou nijak zásadní, ale i tak se to ne každému musí líbit.

Call of Duty Vanguard dorazí už v pátek 5. listopadu.

Změní se samozřejmě i Call of Duty: Warzone a před pár dny jsme psali o nové mapě, která se bude jmenovat Caldera a vezme nás do Pacifiku. To bude ale na pořadu dne až o měsíc později, začátkem prosince.

Zdroj: Activision
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.