Nová mapa pro Warzone se bude jmenovat Caldera a dorazí začátkem prosince | Novinky

Nová mapa pro Warzone se bude jmenovat Caldera a dorazí začátkem prosince

  • 29. 10. 2021, 10:40
  • Jaroslav Pazdera

Nová mapa, období, prostředí, letadla a spousta nového obsahu.

Activision konečně zvěřejnil řadu informací o nové mapě a obecně změnách v Call of Duty: Warzone. Předně se můžeme těšit na novou mapu, která bude zasazena do Pacifiku a bude se jmenovat Caldera. Najdeme v ní zcela nová prostředí a také zasazení do období 2. světové války. Podle Activisionu je sice stejně velká jako Verdansk, ale jsou v ní vidět dva roky práce a naslouchání komunitě.

Kromě změny designu vozidel a prostředí se dočkáme také zcela nové techniky - letadel. Těmi se samozřejmě bude možné pohybovat po mapě, ale také bojovat. Každopádně by neměla být "overpowered" protože je bude možné sestřelit protileteckými zařízeními. Snad to autoři správně vybalancovali a nestane se z Warzonu další Battlefield.

V první den spuštění bude nasazen speciální Vanguard playlist a bude možné si vyrobit pouze Vanguard loadouty. Důvodem je, aby každý mohl do hry naskočit bez toho, aby měl vylevlené zbraně na maximum. Jinak se ale otevřené předměty, znaky a další věci přenesou z Modern Warfare i Cold War do Caldery. Pokud jste něco v předchozích sezónách minuli, budete mít možnost si zakoupit některé základní balíčky, které budou znovu v prodeji interního obchodu.

A kdy že tahle velká změna nastane? 2. prosince letošního roku!

Zdroj: Activision
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.