Oddworld: Soulstorm dorazí 6. dubna na obě konzole a na PS5 v rámci PS Plus | Videa

Oddworld: Soulstorm dorazí 6. dubna na obě konzole a na PS5 v rámci PS Plus

  • 26. 2. 2021, 00:35
  • Jaroslav Pazdera

Návrat legendárního mimozemšťana bude v hodně velkém stylu a na PS5 zdarma!

V rámci proběhlého State of Play jsme se dočkali také dalšího traileru na očekávaný Oddworld: Soulstorm. Ten ukazuje přesně to co od hry chceme. Spousty skákání, hádanek a záchrany spousty kamarádů. Hlavním hrdinou je samozřejmě Abe, který pracuje v obří fabrice, kde se omylem dozví, co se na něj a jeho kamarády chystá. Rozhodne se tedy utéct a rozhodně ne sám! K tomu mu poslouží nejen speciální schopnosti, komunikace, ale i řada předmětů, které bude moci najít nebo vyrobit. Hra rozhodně nebude jednoduchá a pokud budete chtít zachránit co nejvíc Mudokonů, budete mít co dělat. Jak to vše dopadne rozhodnete vy a události, kterými Abe projde.

Dozvěděli jsme se ale také několik novinek, mezi kterými je datum vydání 6. dubna a možná ještě zajímavější věc, že hra bude na PS5 zcela zdarma v rámci dubnových PS Plus her! To je ovšem hodně velká pecka.

Oddworld: Soulstorm at State of Play | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.