Next-gen verzi The Last of Us Part I budete moci začít stahovat s týdenním předstihem | Novinky

Next-gen verzi The Last of Us Part I budete moci začít stahovat s týdenním předstihem

  • 11. 7. 2022, 08:00
  • Jaroslav Pazdera

A prý si na remaku dávají opravdu záležet.

Rremake The Last of Us, tedy prvního dílu velmi oblíbené série, dorazí už začátkem září a tak se budeme asi dozvídat čím dál více podrobností. O ty aktuální se ale nepostarala Sony nebo tvůrce hry, ale Twitterový účet PlayStation Game Size, který vystopoval informaci, že stahování hry bude možné od 26. srpna, tedy týden před vydáním, jako je to obvyklé u first-party Sony her. Budete tak mít dostatek času si hru připravit, než ji budete moci hrát. Připravte si ale bezmála 80 GB místa, protože to nebude žádný drobeček.

A že bude o co stát se rozpovídal jeden ze zaměstanců Naughty Dog, animátor Robert Morrison, který prohlásil, že takovou úroveň detailu a tolik aktivity věnované remasteru ještě neviděl. A to se jedná o ostříleného borce, který pracoval už třeba na God of War nebo sedmém Resident Evilu. Last of Us tedy bude remake první třídy a neměla by to být jen tahačka na peníze, protože znovu musíme připomenout, že hra se bude prodávat za plnou cenu nových titulů. Ostatně sami uvidíme 2. září.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.