Marvel's Avengers představují nadcházející plány | Novinky

Marvel's Avengers představují nadcházející plány

  • 8. 9. 2021, 23:59
  • Jaroslav Pazdera

Na podzim se dočkáme i exkluzivního Spider-Mana.

Crystal Dynamics, tvůrci relativně úspěšných Marvel's Avengers, zveřejnili svoje plány na letošní podzim. Po nedávném vydání War for Wakanda a nového hrdiny Black Panthera se můžeme těšit na hodně nabitý program. Předně se dočkáme prvního pořádného Raidu, kam se bude možné v multiplayeru vydat, ale tvůrci se také chtějí zaměřit na to, aby hráči mohli některé mise hrát stále dokola, což momentálně moc nejde, když jsou hodně příběhově zaměřeny. Nejzajímavější na tom ale je to, že dorazí PlayStation exkluzivní postava Spider-Man. Ten nedorazí na jiné platformy, protože práva na něj drží čistě Sony a jak už bylo dříve řečeno, bude to jediná platformově-exkluzivní postava.

Zdroj: Square Enix

Mimo obsahové stránky se můžeme těšit také na některé upravené mechaniky. Například bude možné vylepšovat epické, legendární a exotické vybavení ze současně maximálního levelu 100 na novou hranici. Změny se ale dočkají také práce se surovinami a odemykání nových kosmetických předmětů a doplňků. Změny nejsou nijak konkrétně datovány, ale měli bychom se jich dočkat v následujících měsících.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.