Black Panther dorazil do herních Avengers | Videa

Black Panther dorazil do herních Avengers

  • 17. 8. 2021, 13:08
  • Jaroslav Pazdera

Souběžně hra doznala hodně zásadních změn a zdá se, že vydavatel ji pořád věří.

Marvel's Avengers dostávají novou šťávu v podobě očekávaného rozšíření War for Wakanda s hlavním hrdinou Černým Pantherem. Doplněk je dostupný pro všechny zdarma a je opravdu naplněný novým obsahem. Najdemee tu kompletní novou kampaň, řadu nových misí, které se odehrávají ve zcela novém prostředí a také narazíme na nové nepřátele. Souběžně s rozšířením dorazil také poměrně velký update pro celou hru, který mění způsob úpravy postav, nabízí pehlednější interface a řadu novým úprav. Je vidět, že Square Enix hře stále věří a hodně na ní pracuje.

Zastavme se také u nové herní postavy - Black Panthera. Toho dabuje dabér Christopher Judge a zajímavé jsou na něm především způsoby jeho boje. Soustředí se totiž hodně na akrobatické útoky, skoky, silné útoky na blízko a různé nečekané pohyby. Oproti nedávným Hawkeye je to zase trošku něco jiného.

Pokud tedy ještě Avengers máte nainstalované, nebo jste je ještě nezkoušeli, zkuste jim dát šanci, momentálně jsou hratelnější více, než kdy dříve.

Marvel's Avengers: WAR TABLE for WAKANDA
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.