Jako další přídavek do Avengers zřejmě dorazí She-Hulk | Spekulace

Jako další přídavek do Avengers zřejmě dorazí She-Hulk

  • 31. 12. 2021
  • Jaroslav Pazdera

Spekuluje o tom stejný zdroj, který už se jednou trefil a sama herečka tomu napomáhá.

Stejný zdroj, který už dříve správně odhalil nový přídavek a dabéra DLC Black Panther nyní teasuje, že americká herečka Kirzia Bajos by měla být hlasem zelené inkarnace Jennifer Walters - hrdinky She-Hulk. Ta by tak zřejmě měla být dalším, zdarma dostupným, přídavkem pro neustále funkční Marvel's Avengers. Hráčská základna sice stále klesá, ale Crystal Dynamics, respektive Square Enix to stále nevzdávají. Já jsem se osobně do hry pokusil několikrát vrátit, ale při pokusu propojit se s někým do hry jsem zpravidla hodně dlouho čekal a pak to vzdal, ale třeba je to výjimka.

She-Hulk by do hry měla dorazit společně se spoustou dalšího obsahu, kosmetických doplňků a samozřejmě dalšího balíčku úkolů pro postavu. Vzhledem k tomu, že sama herečka tento Tweet retweetnula a ještě se zeleným srdíčkem, můžeme to brát jako více méně potvrzené. Přídavek čekejme někdy v novém roce.

Dříve vydaná DLC


Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.