Horizon byla jedna z hlavních hvězd proběhlého State of Play | Novinky

Horizon byla jedna z hlavních hvězd proběhlého State of Play

  • 3. 6. 2022, 09:32
  • Jaroslav Pazdera

Call of the Mountain pro PSVR2, ale také velký update pro Forbidden West.

Že to Sony s PSVR2 myslí je vidět na jejich výstavním kuse Horizon Call of the Mountain. Ten se v rámci proběhlého State of Play ukázal v novém traileru a vypadá naprosto úchvatně. Jak to vypadá, nebude to jen jednoduchá variace na známou značku, ale opravdu plnohodnotný titul. Hrát budeme za Ryase, bývalého bojovníka kmene Carja, který se potřebuje vykoupit a tak se vydá na nebezpečnou výpravu. V ní budeme hodně šplhat a lézt, střílet z luku, ale také jen koukat s otevřenou pousou na nádhernou krajinu. A jak je slíbeno, tak potkáme i samotnou Aloy. Hra by měla obsahovat samotnou herní kampaň a pak také nějaký jednodušší arkádový zážitek, ve kterém pojedeme po řeče a budeme se kochat okolím a možná narazíme na nějaké dinosaury. Tohle vypadá fakt skvěle.

Horizon Call of the Mountain - Announce Trailer | PS VR2

Kromě Call of the Mountain jsme se ale dočkali i něčeho nového pro Forbidden West. Ten už v tuto chvíli nabízí velkou aktualizaci plnou novinek. Hlavním bodem je režim New Game+, ve kterém si hru můžete zahrát znovu s kompletním vybavením a na těžší obtížnost. Pro jistotu tak byla přidána i obtížnost Extra Hard. Aby hraní nebylo stejné, můžete najít nějaké to nové vybavení a zbraně a získat pár nových trofejí. Herního zážitku se týká také nová možnost přemístit body přidělené do vlastností, tedy znovu si nastavit svůj build. Vylepšení se doznal také grafický režim Performance.

Horizon Forbidden West - State of Play June 2022 Major Update 1.14 Trailer | PS5 & PS4 Games
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.