Ghost of Tsushima nabídne na PS5 až 60 FPS a ještě rychlejší nahrávání | Novinky

Ghost of Tsushima nabídne na PS5 až 60 FPS a ještě rychlejší nahrávání

  • 10. 10. 2020, 00:30
  • Jaroslav Pazdera

Samurajskou pecku jsme chválili v recenzi mimo jiné za super rychlé nahrávací časy. A autoři slibují pro PS5 ještě rychlejší!

Jakmile dorazí konzole PlayStation 5, budete si moci zahrát Ghost of Tsushima pomocí režimu zpětné kompatibility. Ale nejen to, hra bude automaticky podporovat až 60 fps a údajně bude mít ještě rychlejší nahrávací časy. A to jsme v recenzi chválili, že nahrávací časy prakticky neexistují. Jediné, co pro to budete muset udělat, je povolení funkce Game Boost, která u podporovaných PS4 her vylepší vlastnosti. Navíc si budete moci přenést váš save z PS4 na PS5 a pokračovat okamžitě tam, kde jste skončili. Tomu se říká vzorová podpora nové konzole bez nutnosti potřeby speciální PS5 verze (která nás stejně dříve či později bude čekat).

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.