E3 zřejmě opět pouze online a vrátí se Summer Game Fest | Novinky

E3 zřejmě opět pouze online a vrátí se Summer Game Fest

  • 7. 1. 2022, 00:07
  • Jaroslav Pazdera

Herní veletrhy letos opět nebudou fungovat jinak než v online režimu.

Podle aktuálních zpráv se kvůli stále špatným zdravotním podmínkám letos opět nebude konat fyzická verze herní výstavy E3 2022. Zatím se neví, zda se druhý rok v řadě bude konat aspoň její elektronická verze, ale celkem se to dá předpokládat, protože je to obří značka, kteoru zainteresovaní nenechají jen tak padnout. Zajímavé ale je, že analytik Mike Futter zmínil, že podle jeho informací nechala ESA (společnost, která pořádá E3) termíny pro výstavu zrušit už v polovině listopadu a zřejmě nikdy neplánovala fyzickou akci, jak jsme ji znali. Dá se říct, že s E3 už to druhý rok nevypadá dobře.

To je obrat. Slyšel jsem od zdroje v polovině listopadu, ještě před problémy s Omicronem koncem měsíce, že ESA zrušila jejich data pro výstaviště LACC. - Mike Futter, analytik.

Situaci naštěstí zachrání herní promotér a novinář Geoff Keighley, který naopak potvrdil, že letos v létě se vrátí jeho akce Summer Game Fest, kde bychom se mohli dozvědět spoustu zajímavostí, novinek a oznámení. Ostatně jeho herní akce The Game Awards, která se konala koncem roku 2021, měla velký úspěch a dosah, takže všechny jeho akce jsou stále více relevantní.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.