Drobné střípky informací o připravovaném GTA: The Trilogy | Novinky

Drobné střípky informací o připravovaném GTA: The Trilogy

  • 15. 10. 2021, 23:07
  • Jaroslav Pazdera

Oficiální stránka Rockstaru proleaknula některé zajímavosti o připravované trilogii.

O připravované GTA: The Trilogy toho zatím nevíme moc, jen tušíme, že má dorazit letos. Nyní se ale objevily oficiální informace na stránce podpory Rockstaru. Stránka byla sice rychle stažena, ale údaje samozřejmě rychlí hráči stihli uložit a zveřejnit na fórech GTA. Krátký oficiální text zmiňuje, že se můžeme těšit na klasickou hratelnost, ale upravenou pro novou generaci. Hry by měly dostat nové nasvětlení a vylepšení prostředí, textury s vysokým rozlišením, větší dohledovou vzdálenost a v nedposlední řadě ovládání ve stylu GTA V. To se bude hodit především u GTA 3 remasteru, protože tehdejší ovládání kamery bylo tomu dnešnímu na hony vzdáleno.

Původní hry byly v tomto týdnu staženy z PS Store a můžeme se jen domnívat, kdy budou nahrazeny právě zmíněnou kolekcí. Nedávno jsme také psali, že se předpokládá plná cena standardních her, tedy něco kolem 2000 Kč na PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.