Do Warzone míří Rambo, John McClane a řada novinek | Novinky

Do Warzone míří Rambo, John McClane a řada novinek

  • 19. 5. 2021, 18:09
  • Jaroslav Pazdera

Dokonce ikonická Nakatomi Plaza!

Call of Duty: Warzone se hraje pořád skvěle a momentálně je ve svojí třetí sezóně, která převlékla celou mapu do stylu osmdesátých let. Během následujících hodin se můžeme těšit na další update, který do hry přinese dvě ikonické postavy s řadou doplňků. Zaprvé to bude John Rambo, obávaný válečník a společně s ním i jeho nůž, LMG a assault rifle. Vše doplní dva dokončovací údery a také kempy rozeseté různě po mapě. Mělo by jich být celkem 10. Druhým hrdinou bude John McClane, hlavní postava série Die Hard (Smrtonosná past), který bude dostupný jeden měsíc, nabídne samozřejmě postavu, tactical rifle, dvě SMG a assault rifle. Mimo dalších doplňků se ve hře objeví i hlavní dějiště z prvního dílu, věžák Nakatomi Plaza. Ten bude mít přístupných pět pater a nahradí vysílací věž. Samozřejmě tu nalezneme řadu úkolů, předmětů a další prostory pro hraní. Společně s doplněním nových postav se objeví také speciální úkol podobný dříve aktivnímu "Adlerovi". Odměnou za kompletní splnění bude nová semi-automatická puška, případně sniper puška pro Warzone.

80s Action Heroes Trailer | Season Three | Call of Duty®: Black Ops Cold War & Warzone™

Mimo to se můžeme těšit na nový mod Power Grab, který se bude odehrávat na omezeném prostoru mapy Verdansk, nebude v něm Gulag a bude možné kamarády oživovat pomocí psích známek nebo jejich zakoupením. Sbíráním známek navíc budete postupovat v žebříčků, otevírat si další předměty do hry a vyhraje samozřejmě ten poslední naživu.

Aktualizace do hry by měla mít kolem 20 GB a měla by nabíhat postupně mezi 19. a 20. květnem.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.