Destruction AllStars budou po PS Plus za 20 dolarů | Novinky

Destruction AllStars budou po PS Plus za 20 dolarů

  • 25. 2. 2021, 22:21
  • Jaroslav Pazdera

Krom snížené ceny se autoři budou snažit přitáhnout hráče zpět řadou akcí a novinek.

Destruction AllStars jsou zatím zdarma v rámci předplatného PS Plus a zůstanou tak ještě do konce března. Otázka byla, co se s nimi stane pak, protože i naše recenze hovořila o tom, že na 70 dolarovou hru to prostě nevypadá. To se nakonec ukázalo jako pravda, protože Lucid Games oznámili, že poté, co hra odejde z PS Plus bude k dispozici za 20 dolarů. To už je lepší cena, ale je otázka, zda vůbec bude někdo, kdo by si to pak chtěl koupit. Hra to totiž není vyloženě špatná, ale strašně brzy spadne do stereotypu a navíc obsahu v ní není zrovna moc, aby se rychle nezačal opakovat. Tomu chtějí autoři samozřejmě pomoct a tak oznámili své plány pro blízkou budoucnost.

Březen a duben se ponese ve znamení nové série výzev, které jsou ale placené, jak jsme ostatně psali v recenzi. I bez placení se ale můžeme těšit na několik víkendů s dvojitými zkušenostmi, které vám pomohou získat nové vzhledy pro vaše postavy a vozidla. Objeví se ale i dočasné mody jako třeba speciální verze Mayhem pro 16 hráčů, Stockpile pro osm nebo Carnado pro jednoho. Otázka je, zda to zvládne přitáhnout hráče, kteří hru poměrně brzy opustili. Každopádně pokud máte PS Plus a Destruction AllStars jste ještě nezkusili, tak směle do toho, třeba zrovna vám hra sedne.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.