Demoverze Resident Evil Village dorazí natřikrát | Novinky

Demoverze Resident Evil Village dorazí natřikrát

  • 16. 4. 2021, 11:57
  • Jaroslav Pazdera

Více příběhové demo nabídne několik různých míst a omezený čas.

V rámci včerejší showcase jsem se dozvěděli nové informace o připravované druhé demoverzi. Oproti prvnímu demu Maiden, které jsme vyzkoušeli před pár měsíci, bude nová demoverze zaměřena více na příběh a bude obsahovat části finální hry. Zajímavé ale bude jeho servírování, které se odehraje ve třech etapách.

První etapa proběhne od 18. dubna 19:00 do 19. dubna 3:00. V tomto krátkém časovém úseku si můžete zahrát celkem třicet minut v oblasti vesnice.

Druhá část potom proběhne 25. dubna opět od 19 hodin a bude trvat zase jen do 26. dubna do 3 hodin ráno. Tentokrát se ale 30 minutový úsek přesune do oblasti hradu.

Pokud nestihnete jeden z termínů, budete pak moci zkusit kompletní demoverzi těsně před vydáním hry od 2. května 2:00 do 7. května 12:00. Tady pro vás bude k dispozici kompletních 60 minut, ale obsah bude stejný jako předchozí dva termíny. Jen se nebudete muset tak moc časově omezovat.

Plná verze potom vychází hned záhy, 7. května 2021 pro PlayStation 5 i PlayStation 4.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.