Další trailer na Cyberpunk 2077 ukazuje spousty dopravních prostředků | Videa

Další trailer na Cyberpunk 2077 ukazuje spousty dopravních prostředků

  • 16. 10. 2020, 07:00
  • Jaroslav Pazdera

Jako součást dalšího Night City Wire streamu jsme mohli vidět také trailer zaměřený na vozidla a dopravní prostředky.

Město Night City ve hře Cyberpunk bude skutečně veliké, jak ukázal nedávný únik kompletní mapy, a tak bude třeba se rychle dopravovat z jedné části města do jiné. K tomu poslouží široká plejáda vozidel, která byla představena v novém traileru jako součást dalšího streamu CD Projektu Red. Můžeme tam vidět opravdu různorodá vozítka od motorek, přes miniautíčka až po nadupadné superkáry a vozidla, která jako by vypadla z Betmana. Ve videu je vidět, jakou péči věnovali autoři každému modelu, který obsahuje kompletní interiér, propracované detaily a unikátní vzhled. Jednotlivá vozidla by měla mít také specifické jízdní vlastnosti, takže bude třeba si na každé trochu zvyknout.

Cyberpunk 2077 vychází 19. listopadu, tedy v den začátku prodeje konzole PlayStation 5 na našem kontinentu. Hru bude možné hrát v režimu zpětné kompatibility a speciální PS5 verze je plánována na příští rok společně s multiplayerovým rozšířením.

Cyberpunk 2077 — Rides of the Dark Future
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.