Spoiler! Na internet unikla kompletní mapa Cyberpunk 2077 | Novinky

Spoiler! Na internet unikla kompletní mapa Cyberpunk 2077

  • 5. 10. 2020, 16:32
  • Petr Provazník

Fotka mapy, která bude přibalena k fyzické kopii hry, unikla na internet. Prozrazuje ale leccos ze hry, takže pokud si nechcete kazit zážitek, raději dále nečtěte.

Ještě ani neuschl elektronický inkoust na naší novince ohledně dokončení hry Cyberpunk 2077 a už tu máme další a tentokráte asi ne úplně žádanou. Na internet totiž unikl snímek kompletní mapy celého města, která bude přibalována ke každé fyzické kopii hry společně s obrázky pohlednic, které budou dalším bonusem (zde originální post na imgur.com). Obrázek sice není úplně kvalitní, ale můžeme si podle něj udělat přehled o rozložení jednotlivých čtvrtí a pozici města v krajině. Mapa je na pohled hodně rozlehlá, i když jak víme z dřívějších vyjádření, bude o něco menší než v Zaklínači 3, ale více naplněna obsahem a zalidněna.

Cyberpunk 2077 vychází pro PS4 19. listopadu a pro PS5 někdy v příštím roce společně s multiplayerem.

Zdroj: CD PROJEKT RED
Zdroj: CD PROJEKT RED
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.