Cyberpunk 2077 pro PlayStation 5 je možná za dveřmi | Spekulace

Cyberpunk 2077 pro PlayStation 5 je možná za dveřmi

  • 31. 1. 2022, 17:18
  • Jaroslav Pazdera

Sony už plní PSN materiály o připravovaném upgradu.

Podle dřívějších zpráv je nativní PlayStation 5 verze Cyberpunku 2077 plánována na první čtvrtletí roku 2022, což už tak nějak je. Nyní se ale objevila informace v podobě vydolování zajímavých materiálů ze sítě PSN. Zasloužil se o to účet PlayStation Game Size, který citujeme poměrně často a zpravidla má pravdu. Těm se povedlo najít nové materiály týkající se právě next-gen (respektive mezitím už current-gen) verze tohoto kyberpunkového RPG. Jeho vydání, nebo minimálně informace by tak mohly být doslova za humny.

O tom, jaká vylepšení PS5 verze nabídne se mluví dlouho a mimo zlepšeného výkonu a grafiky se údajně pracuje i na úpravě řady herních mechanik a vůbec herního obsahu. CD Projekt RED si ostatně chce napravit reputaci, kterou poškodilo právě nepovedené vydání hry a následující měsíce poté. Nyní je Cyberpunk už velmi dobře hratelný i na starých konzolích a je to velmi dobré a povedené RPG, které mělo jen mizerný start. Doufejme, že PS5 verze ho ještě více nakopne.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.