Cyberpunk 2077: launch trailer a přehled trofejí v češtině | Novinky

Cyberpunk 2077: launch trailer a přehled trofejí v češtině

  • 8. 12. 2020, 18:52
  • Jan Válek

Podívejte se na strhující trailer, přinášíme také trofeje ze hry.

CD Projekt RED vydalo finální launch trailerem, kterým shrnuje a láká na Cyberpunk 2077. Ten vychází po mnoha odkladech tento týden ve čtvrtek. Video nás uvádí do příběhu hry a celého herního světa, v němž budeme čelit mnoha výzvám a nástrahám, abychom se mohli stát opravdovou legendou.

Celé video se nese v hodně akčním duchu a má každého nalákat k rozhodnutí pořídit si hru. Jak jsme vám přinesli ve včerejším tematickém článku, tak v pozitivním duchu hovoří i první světové recenze hry. Přestože není Cyberpunk 2077 bezchybný a bude se ještě ladit k dokonalosti řadu měsíců, dokázal splnit vysoká očekávání. A CD Projekt RED dokazuje, že zvláde i takto komplexní hru a akci v městském prostředí.

Cyberpunk 2077 vychází tento týden ve čtvrtek pro PlayStation 4, následně v příštím roce nabídne i svoji plnohodnotnou next-gen verzi pro PS5, která bude zdarma. Zároveň v naší databázi her si již můžete prohlédnout trofeje Cyberpunk 2077, a to jak v originálním znění, tak jejich českou podobu. Klasicky jsou všechny skryté trofeje rozmazané a pro jejich zobrazení na trofej stačí kliknout, jen pozor na spoilery. Takto skryté jsou totiž typicky příběhové trofeje, které by vám mohly něco prozradit.

Cyberpunk 2077 — Official Launch Trailer — V
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.