Call of Duty 2022 možná vyjde dříve než bylo plánováno | Spekulace

Call of Duty 2022 možná vyjde dříve než bylo plánováno

  • 14. 1. 2022, 17:12
  • Jaroslav Pazdera

Kvůli slabším prodejům Vanguardu se možná všechno trochu popožene.

A opět je tady osvědčený insider Tom Henderson se svými zprávami z kuloárů. Podle jedné z jeho posledních zpráv se možná nového Call of Duty dočkáme dříve, než se obecně čekalo. Nový díl, zřejmě s podtitulem Modern Warfare 2, bude podle jeho slov oznámen v létě, ale vyjde možná už v říjnu. Pro srovnání ten aktuální díl, Vanguard, vyšel v listopadu a právě i on by měl být důvodem, proč nový díl vyjde brzy. Prodeje Vanguardu totiž hodně zaostaly za očekávaním a je to údajně jeden z nejméně prodávaných dílů poslední doby. Celý proces by se tak měl urychlit a navíc po vydání Call of Duty 2022 by nás měl čekat hodně velký update pro Warzone.

O novém díle jinak víme spoustu informací, měl by se odehrávat v Latinské Americe a jeho náplní by měl být boj proti drogovým kartelům.

Dle očekávání to vypadá, že letošní Call of Duty Modern Warfare 2 bude odhaleno v létě. Zaslechl jsem zvěsti, že titul by mohl vyjít v říjnu kvůli slabým prodejům Vanguardu s velkým Warzone updatem, který dorazí záhy.
Call of Duty: Vanguard
Název hry

Call of Duty: Vanguard

Datum vydání

5. 11. 2021

Aktuální cena na PS Store

2 099 Kč

Vývojář

Sledgehammer Games

Žánry

Střílečka

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.