Babylon’s Fall je nejhůře hodnocenou hrou na PS5 | Novinky

Babylon’s Fall je nejhůře hodnocenou hrou na PS5

  • 7. 3. 2022, 09:38
  • Martin Nejedlý

Přes slibně vypadající materiály to vypadá na první velký propadák letošního roku.

Jak jsme vás minulý týden informovali, oficiálně vyšla nová hra od vydavatele Square Enix. Docela nenápadný projekt Babylon’s Fall nevypadal úplně špatně a můžete si sami vyzkoušet i demoverzi. Jestli to má vůbec smysl… Podle serveru Metacritics má aktuálně tato hra, respektive její PS5 verze, průměrné hodnocení bídných 41 procent. Jde tak o zatím nejhůře hodnocenou next-gen hru od uvedení PlayStation 5.

Hodnocení se ještě může změnit s dalšími recenzemi, ale i těch je až nápadně málo. My jsme mimochodem od českého distributora Cenega hru neobdrželi, takže pro vás recenzi nechystáme, ale asi ani není o co stát. Pro studio PlatinumGames šlo evidentně o velký přešlap a i z hlediska jejich portfolia je to zatím nejhůře hodnocená hra.

Zahraniční recenze hru hodnotí jako skutečný propadák. Snaha o vytvoření online služby se nepovedla, graficky Babylon’s Fall roky zaostává, velmi kritizované jsou i mikrotransakce a hratelnost nijak neokouzlila. Navíc hra vyšla trochu nešťastně v období velkých konkurentů Elden Ring a Horizon Forbidden West – což jsou obojí určitě hry, které stojí více za vaši pozornost. Pod hlavičkou Square Enix úplně nezazářilo Marvel’s Avengers od Crystal Dynamics a teď jde o další a ještě velký problém a pohromu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.