Zvukový designer Last of Us 2 bude pracovat na druhém God of War | Novinky

Zvukový designer Last of Us 2 bude pracovat na druhém God of War

  • 14. 1. 2021, 00:34
  • Jaroslav Pazdera

Kvalitní hra potřebuje kvalitní osoby a jedna z nich se právě připojila do týmu.

Sony studio Santa Monica pracuje na pokračování God of War z roku 2018, které sklidilo velké úspěchy a jedná se o naprostou pecku (ostatně mrkněte na naše hodnocení a klidně ohodnoťte také). Druhý díl je v přípravě a měl by vyjít letos zcela určitě pro PlayStation 5 a možná také pro PS4, ale to nebylo zatím potvrzeno.

Aby i pokračování bylo kvalitní, je třeba najmout správné lidi a to se zrovna děje. Jak oznámil sám na Twitteru, tak zvukový mistr Beau Anthony Jimenez, který pracoval například na The Last of Us 2, Uncharted: The Lost Legacy a nebo dříve také na Destiny 2, se připojuje k týmu. A to rovnou jako zvukový designer připravovaného God of War: Ragnarok, což je zatím jen pracovní název. Doufejme, že se máme opět na co těšit.

Dalece nadšený oznamuji, že jsem se připojil ke zvukovému týmu PlayStation. Poctěn pomoci přispět k PlayStationovské tradici posunovat odvětví kupředu pomocí ikonických hudebních zážitků... a začneme s dalším God of War titulem.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.