Zvěsti o 56 GB Day One patchi pro Cyberpunk nebyly pravdivé | Novinky

Zvěsti o 56 GB Day One patchi pro Cyberpunk nebyly pravdivé

  • 3. 12. 2020, 15:17
  • Jaroslav Pazdera

Day One patch sice bude, ale ne tak veliký.

O těchto spekulacích jsme ani nepsali, protože bylo od začátku jasné, že na tom je něco podivného. Média napříč světem ale informaci, která se objevila na Redditu, převzaly a informovaly, že Cyberpunk 2077 bude mít obří Day One patch 56 GB. Obrázky mezitím z Redditu zmizely a stejně tak jsou pozastaveny účtu na Twitteru, které je sdílely. Dle vyjádření přímo z CD Projektu ale žádný takový patch neexistuje a 56 GB je celková instalační velikost Cyberpunku, což není hrozné na takovou obří hru. Day One patch určitě bude, ale zatím bez komentáře přímo z firmy, nicméně to byl i jeden z důvodů odkladu, aby mohly být doladěny poslední problémy.

Oficiální Twitter hry.

Možná se ptáte, kde se ty obrázky vůbec vzaly, když hra vychází až za týden. Stalo se totiž, že některé obchody zaslaly herní kopie dříve a jinde se zkrátka ke kopiím někdo dostal nelegálně (speciálně se hovoří o obřích skladech Amazonu). CD Projekt rovnou varuje, že žádné streamy do vydání hry nebude tolerovat a tvrdě proti nim zasáhne a stejně tak upozorňuje hráče, aby si nadcházející týden dali pořádný pozor na spoilery těch, kteří se budou chtít "pochlubit".

Správně. Není to oprava, ta zatím neexistuje
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.