Zřejmě unikla PS4 verze Horizon Forbidden West | Spekulace

Zřejmě unikla PS4 verze Horizon Forbidden West

  • 11. 1. 2022, 11:22
  • Jaroslav Pazdera

Dávejte pozor na spoilery, které se možná začnou objevovat.

Horizon Forbidden West je jedna z nejočekávanějších her minimálně jarní sezóny a tak není divu, že je o ní velký zájem. Pokud i vy hltáte každou novinku, možná si dejte v nadcházejícím měsíci, který chybí do vydání, dobrý pozor. Na redditu se totiž objevila neověřená informace a dvojice obrázků, které údajně pocházejí z PS4 verze, která nějakým způsobem unikla. Informace se samozřejmě nedá ověřit, ale vypadá poměrně reálně. Obrázky naštěstí neukazují nic zásadního (ale raději jsem je i tak rozmazal a použil jen jako ilustraci), ale to neznamená, že se brzy neobjeví další video, obrázky nebo spoilery kompletního příběhu. Berte to tedy jako varování, abyste informace sledovali jen z ověřených zdrojů, které vám určitě nebudou chtít pokazit překvapení ze hry.

Informaci následně potvrdil i server VGC, podle jehož zdrojů unikla ze serverů Sony nehotová verze, kde chybí některé dílčí grafické prvky. Každopádně spekulace jsou nejspíš pravdivé a dejte si tedy pozor o čem čtete.

Reddit: u/BladerKoyotte
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.