Známe datum vydání a edice Ratchet and Clank: Rift Apart | Novinky

Známe datum vydání a edice Ratchet and Clank: Rift Apart

  • 11. 2. 2021, 21:20
  • Jan Válek

Jedna z očekávaných PS5 exkluzivních her získává konečně detaily o vydání.

Na nový Ratchet and Clank s podtitulem Rift Apart se určitě těší všichni šťastní majitelé nové generace konzolí. Půjde totiž o zatím jednu z mála her, která míří exkluzivně jen na PlayStation 5 a na čtyřku vůbec nevyjde. Insomniac Games konečně přichází s detaily týkajícími se vydání hry. Tato 3D skákačka v moderním podání vyjde 11. června, od nynějška si ji můžete předobjednat a přestože nově vydaný trailer vlastně neukazuje žádné nové záběry, vypadá skvěle a určitě si i vy rádi znovu zhlédnete záběry z Rift Apart.

Ratchet & Clank: Rift Apart – Pre-Order Now I PS5

Hratelnost se do velké míry ponese ve známém duchu, ale novým aspektem mají být velmi často využívané rifty (česky trhliny) pomocí nichž budete rychle cestovat mezi odlišnými světy. Právě to umožní naprosto rychle a plynule výkon SSD disku uvnitř konzole PlayStation 5.

Pokud si hru již nyní předobjednáte, tak získáte i ke standardní edici zajímavé bonusy, které si můžete prohlédnout na obrázcích níže. Mnohem více digitálních bonusů a výhod bude tradičně obsahovat speciální Digital Deluxe Edition. Předobjednávky na PS Store bohužel i potvrzují relativně vysoko nastavenou cenu PS5 her – základní verze přijde na 2 119 Kč, Deluxe na 2 379 Kč. Tak tedy 11. června na viděnou, do tohoto světa se s Ratchetem a Clankem opravdu těšíme, tak snad bude datum opravdu finální.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Pokud preferujete krabicovou verzi, takto bude vypadat oficiální PS5 cover.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.