Aktualizováno: Získá předplatné PS Plus přístup k filmům a seriálům? Zatím ne. | Spekulace

Aktualizováno: Získá předplatné PS Plus přístup k filmům a seriálům? Zatím ne.

  • Vydáno 21. 4. 2021, 18:26, Aktualizováno 22. 4. 2021, 19:01
  • Jaroslav Pazdera

Spekulace o tom hovoří, ale nic není potvrzeno a hlavně, bude to i u nás?

Aktualizace 22.4.: Nakonec se ukázalo, že akce sice platí ode dneška, ale exkluzivně pouze v Polsku, kde také informace unikla. Tamní předplatitelé PS Plus získají přístup k zhruba dvacítce filmů a seriálů od Sony Pictures a každé tři měsíce bude přibývat nový obsah. Sony potvrdila, že se jedná o testovací produkt, který si chce právě vyzkoušet na docela velkém polském trhu a poté se uvidí.

Původní zpráva: Server VGC si stihl všimnout, že polská oficiální stránka Sony zřejmě něco prozradila. Podle obrázků a log se má jednat o něco pod jménem PlayStation Plus Video Pass. Podle názvu je zcela jasné o co by mělo jít a i zachycený obrázek jasně napovídá - mělo by se jednat o multimediální službu nabízející filmy a seriály. Polský popisek na stránce znamená, že by se mělo jednat o "nový a dočasný benefit pro majitele PlayStation Plus, který bude na zkoušku aktivní od 22.4.2021 do 22.4.2022. Služba je dostupná pro majitele PS Plus".

Zdroj: videogameschronicle.com

Informace už samozřejmě ze stránky zmizela a my se tak můžeme dohadovat o co půjde a pokud je to skutečně pravda, jaká je šance, že mezi podporovanými bude i naše země? Třeba budeme překvapeni a Sony opravdu chystá nějakou bombu, kterou by konkurovala microsoftímu Game Passu, který si poslední dobou ulovil slušné kousky (Bethesda, Outriders a podobně).

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.