Že by Rockstar pracoval na remasteru Red Dead Redemption? | Spekulace

Že by Rockstar pracoval na remasteru Red Dead Redemption?

  • 2. 11. 2021, 00:01
  • Jaroslav Pazdera

Spekulace francouzského magazínu by mohly oznamovat velkou pecku.

Asi nejočekávanější hra od Rockstaru je momentálně GTA VI, na které se čeká už hodně dlouho, ale zřejmě se ještě hodně dlouho bude čekat. Podle informací, které se šíří v herních kuloárech, byla v roce 2020 jeho připrava zcela obnovena a jede se takříkajíc odznova. Nicméně i tak firma pracuje na nových, respektive vylepšených, titulech jako je chystané GTA Trilogy, které by mělo dorazit za pár týdnů. Podle francouzského magazínu Rockstar Magazine to ale není všechno. Údajně se pracuje na remasteru velmi úspěšné PS3 hry Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption Official Launch Trailer

Nemělo by se sice jednat o remake, tedy kompletní předělávku, ale i tak připravovaná by měla nabídnout vylepšení zhruba jako zmiňovaná trilogie GTÁček. Pokud vás napadne, jaká může být validita takových spekulací tak vězte, že to není poprvé, co tento magazín vytáhl nějaké informace, které se nakonec ukázaly jako pravdivé. Může to tak být i v tomto případě. Zatím samozřejmě nevíme kdy, zda vůbec a na jaké platformy by hra měla vyjít, ale byl by to celkem logický krok ze strany Rockstaru, protože druhý díl Red Dead Redemption 2, který událostem "jedničky" předchází, prodal celosvětově přes 38 milionů kopií a je to fantastický úspěch.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.