Zdá se, že je v přípravě hra Blade podle připravovaného filmu (nakonec bohužel ne) | Spekulace

Zdá se, že je v přípravě hra Blade podle připravovaného filmu (nakonec bohužel ne)

  • Vydáno 22. 8. 2022, 13:25, Aktualizováno 22. 8. 2022, 18:09
  • Jaroslav Pazdera

Bohužel Ubisoft zveřejnil prohlášení, že žádnou takovou hru nevyvíjí

Aktualizováno: Ubisoft bohužel dementovat všechny spekulace a zveřejnil informaci, že na žádné hře podle Blade nepracuje. Škoda.

Omlouváme se, že krájíme spekulace, ale neděláme žádnou Blade hru, ale nemůžeme se dočkat až uvidíme, co vytvoří naši přátelé v @MarelStudios ve filmu v příštím roce. - Ubisoft

Internetem kolují zajímavé zvěsti, že by Ubisoft mohl připravovat hru podle chystaného filmu Blade, kde bude hlavní postavu hrát oskarový herec Mahershala Ali. Zvěsti jsou založeny na tom, že herci Alex Martin a Edwin Gaffney zveřejnili fotky z natáčení právě pro Ubisoft - tyto fotky můžete hezky vidět sumarizované v Twitterovém příspěvku níže.

Co ale vede k tomu spojovat to s upířím lovcem Bladem? Předně je to klapka, která ukazuje, že se jedná o Marvel, další je oblek s logem Ubisoftu určený pro motion capture. Trochu se tu ale mísí věci z filmu, jako třeba režisér Bassam Tariq, který točí právě filmového Blada pro rok 2023 a herní věci jako je ubisoftí mo-cap oblek společně s něčím, co připomíná modely katan. Navíc tu jsou hashtagy propojující fotky s Ubisoftem a hrami. Je to sofistikovaná lákačka na novou hru nebo jen souhra okolností/neznalostí/naschválů? To asi ukáže až čas.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.