Založeno studio Haven, bude pracovat na PS exkluzivních titulech | Novinky

Založeno studio Haven, bude pracovat na PS exkluzivních titulech

  • 16. 3. 2021, 20:16
  • Martin Nejedlý

Sony chce dále pokračovat v co nejlepší nabídce PS exkluzivních her.

Jade Raymond se řadí mezi známé postavy herní scény, stála totiž u zrodu studio Ubisoft Toronto, a nyní přichází s představením nového vývojářského studia s celým názvem Haven Entertainment Studios. Raymond dala dohromady tým světové kvality tvořený členy s více než desetiletou zkušeností v oblasti vývoje mnoha populárních her a herních sérií. Studio dostojí svému názvu (haven = útočiště) a bude sloužit jako útočiště pro hráče z celého světa – bavit je, spojovat a vytvářet vlastní komunity. Vize útočiště se naplno projeví také v samotném studiu, jehož hodnoty se budou opírat o transparentnost a vzájemný respekt.

Společnost Sony Interactive Entertainment se rozhodla toto studio podpořit i svojí investicí. Prozatím víme jen to, že pracují na svém prvním projektu, jímž bude nová značka mířící logicky právě exkluzivně na platformu PlayStation. Bude určitě zajímavé sledovat, co si pro nás přichystají, protože Jade Raymond má na svém kontě řadu známých titulů, mezi něž patří série Assassin’s Creed či Watch Dogs. Zároveň spojení se Sony zajistí důležitou podporu z hlediska financí a určitě i lidských zdrojů. Na nějaké konkrétní informace o novém projektu si ale patrně budeme muset ještě delší dobu počkat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.