Zahraniční redakce už rozbalují PlayStation 5 | Novinky

Zahraniční redakce už rozbalují PlayStation 5

  • 27. 10. 2020, 16:36
  • Ivan Herman

Podívejte se na videa šťastnějších západních redaktorů, kteří si dnes mohli rozbalit své balíčky.

Před nedávnem jsme vás informovali, že zahraniční, především americké, redakce začínají dostávat PS5 na recenze a dneska je den, kdy padlo embargo na rozbalení. Níže se tedy můžete podívat na videa rozbalování krabice s novou konzolí od předních světových herních serverů. Krabice zpravidla obsahují, mimo samotné konzole, samozřejmě ovladač DualSense, napájecí kabel a manuál. Ke konzoli je tu dále speciální stojánek pro vertikální i horizontální pozicování a USB-C kabel na nabíjení ovladače. Například video od IGN (hned první) nakonci provádí porovnání velikosti s předchozími a některými současnými konzolemi.

PS5 Console Unboxing
PlayStation 5 Unboxing
PS5 Unboxing
PlayStation 5 Unboxing

My si bohužel na konzoli musíme počkat až do 19. listopadu, ale máme ji zarezervovanou jako jedni z prvních, tak snad na nás v obřím zájmu vyjde.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.