Zahrajte si příští víkend zdarma Marvel’s Avengers | Novinky

Zahrajte si příští víkend zdarma Marvel’s Avengers

  • 23. 7. 2021, 18:00
  • Jan Válek

Celý víkend bude hra v plné verzi k dispozici zdarma.

Marvel’s Avengers bylo hodně očekávaným titulem, pyšnilo se lákavou a komerčně úspěšnou licencí, ale výsledky a úspěch se úplně nedostavily. Proto vydavatel Square Enix stále přemýšlí, jak ke hře nalákat větší množství lidí. Z hlediska prodejů to nebyl žádný zázrak a nyní také online část trpí nedostatkem aktivních hráčů. Příští víkend bude celá hra k dispozici úplně zdarma.

Tvůrci se již před časem nechali slyšet, že se o tento projekt hodlají aktivně starat několik let. Pracují na mnoha změnách, vylepšeních i dalším obsahu. Součástí free víkendu bude veškerý doposud vydaný obsah a jak single, tak multiplayerová část.

Z hlediska budoucích plánů se chystá příběhové rozšíření s názvem War for Wakanda s Black Pantherem – vyjít má ke konci srpna. Na zkoušku se všem hra otevře v rámci platformy PlayStation přesně ve čtvrtek 29.7. v 18:00 našeho času, hrát budete moci do 1. srpna stejného času. Mimochodem pokud by vás Marvel’s Avengers během této ochutnávky chytlo, máte možnost si ho zakoupit v rámci Summer Sale akce na PS Store se slevou 40%. Takže základní edice vás přijde na 791 Kč, Deluxe pak na 1 091 Kč – nyní již společně verze pro PS4 i PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.