Zahrajte si do pondělí zdarma Ghost Recon Breakpoint | Novinky

Zahrajte si do pondělí zdarma Ghost Recon Breakpoint

  • 21. 1. 2021, 16:40
  • Ivan Herman

V rámci započatého free víkendu můžete zkusit toto Rainbow Six, které je navíc i ve slevě 87%.

Pro Ubisoft je několik posledních let značka Ghost Recon hodně silná. Velkému úspěchu se těší právě jak díl Breakpoint, tak jeho předchůdce Wildlands, který má stále dost početnou hráčskou základnu. V rámci aktuální slevové akce je díl s podtitulem Breakpoint opravdu za hubičku – vyjde vás na 234 Kč. Navíc nyní přichází Ubisoft s další nabídkou – hrát můžete až do pondělí 25. ledna úplně zdarma.

Tvůrci se opravdu snaží udržovat oba díly Ghost Recon při životě, jak jen to jde. Stále tak vychází nové updaty, promo akce i přichází období, během nichž může každý okusit hru na vlastní kůži zdarma. Jedno takové odstartovalo právě dnes a hra bude k dispozici na zkoušku až do konce víkendu. Nabídka se týká PS4 verze, kterou lze samozřejmě spustit i na PS5 díky zpětné kompatibilitě.

Pokud se během zkušebního víkendu rozhodnete ke koupi, se zmíněnou slevou 87% je to hodně slušná nabídka. Jak free trial, tak plnou verzi najdete na PS Store přímo zde.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.