Záběry z hraní nového Hitman 3 | Videa

Záběry z hraní nového Hitman 3

  • 8. 12. 2020, 18:41
  • Martin Nejedlý

Tichý zabiják dorazí na naše konzole začátkem roku a ukazuje se na prvních pořádných záběrech z hraní.

Studio IO Interactive přichází s prvními slušnými záběry z hraní Hitman 3, které ukazují a v praxi představují hlavní herní mechanismy. Všichni fanoušci série z nich musí být nadšeni, protože Agentu 47 se evidentně nevytrácí žádné známé dovednosti. Čeká nás tak klasické tiché plížení, využívání převleků a infiltrace do různých na první pohled nedobytných pevností, abychom zničili požadovaný cíl. Hlavní hrdina získá i některé nové vychytávky a možnosti, které by měly hru udělat ještě zajímavější, zábavnější a rozmanitější.

Hitman 3 - Introducing Hitman 3 Gameplay Trailer | PS5, PS4, PS VR

Záběry vypadají krásně a navíc jsme se i na PS Blogu dozvěděli nové detaily týkající se PS5 verze hry. Samozřejmostí bude bezplatný update z PS4 verze, a to pro majitele digitální i fyzické kopie hry. Na konzoli nové generace nabídne Hitman 5 zážitek ve 4K rozlišení v 60 FPS a při svých tichých výpravách se dočkáme plné podpory ovladače DualSense. Konkrétně ho mají podporovat všechny zbraně ve hře v podobě adaptativních spouští.

Při použití automatické zbraně se dočkáme realistického „kopání“ a celý zážitek mají umocnit i unikátní zvuky a využití haptické zpětné vazby. Tvůrci se nechali slyšet, že si opravdu v tomto ohledu s každou zbraní vyhráli a chtějí, aby hráč ve svých rukách pocítil jasné rozdíly. Pokud nedojde k nějakému zpoždění, měl by Hitman 3 vyjít 20. ledna 2021 najednou ve verzi pro PS4 i PS5. Takže asi první velký titul nového roku, doufejme.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.