Zábavné parky v dnes vycházejícím Planet Coaster | Videa

Zábavné parky v dnes vycházejícím Planet Coaster

  • 10. 11. 2020, 15:26
  • Martin Nejedlý

Console edition vychází právě dnes, finálně se hra ukazuje v launch traileru.

Ryze budovatelsko-manažerských strategií nevychází na konzole příliš mnoho. Většina z nich je pak portem PC verzí. Například série Tropico dokázala, jak bravurně se to dá zvládnout. Neméně slibně vypadá i Planet Coaster, jehož Console Edition vychází právě dnes pro PlayStation 4. Koupí hry navíc současně s příchodem next-genu získáte od 19. listopadu verzi pro PS5.

Planet Coaster: Console Edition | Launch Trailer

Tvůrci slibují úplně nově vytvořené a optimalizované prvky ovládání, které jsou přizpůsobené práci s gamepadem. Velmi intuitivně tak můžete budovat vlastní horské dráhy a spravovat celý zábavní park. Prvními krůčky ve hře by měl být tutoriál, v němž se vše jednoduše naučíte a pak už se vydáte do kariéry nebo třeba sanboxu. Po vizuální stránce vypadá Planet Coaster opravdu lákavě a pokud vás hra zaujala stejně jak nás, můžete si ji rovnou pořídit.

Klasická edice stojí za PS Store příjemných 1 189 Kč, deluxe verze 1 449 Kč a jejím obsahem jsou navíc dva balíčky speciálních horských drah. Jak jsme již řekli, jedná se o cenu a verze pro PS4 a PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.