Za jaké postavy si budeme moci zahrát v betě Elden Ringu? | Novinky

Za jaké postavy si budeme moci zahrát v betě Elden Ringu?

  • 7. 11. 2021, 13:26
  • Jaroslav Pazdera

Pětice hrdinů bude moci vykročit do světa království.

Za pár dní začíná betaverze očekávaného akčního RPG od tvůrců Dark Souls - Elden Ring - a my už víme, za jaké postavy si budeme moci zahrát. Dopředu je třeba připomenout, že do bety se nedostane každý, ale pouze vybraná skupina z hráčů, kteří se přihlásili skrze oficiální stránku. Pokud jste se zaregistrovali, tak právě v těchto dnech je šance, že budete osloveni. Nicméně pokud to vyjde, budete mít na výběr z pětice hrdinů, se kterými se budete moci vydat do boje. Bude se jednat o přednastavené postavy, které jsou určeny přímo pro tuto testovací verzi. Máme tu tak na výběr Warriora, Enchanted Kighta, Propheta, Championa a Bloody Wolfa a každý z nich nabídne dva různé typy těla. Samotná betaverze nabídne pět tříhodinových úseků, kdy je možné hrát, počínaje 12. listopadem, takže vyzkoušet bude možné každého hrdinu.

Z dalších zajímavých novinek týkajících se hry je to prosáklá informace od jednoho z prodejců, že hra nabídne, jako řada jiných, možnost volby grafického nebo výkonového modu na PlayStation 5.

Elden Ring jinak oficiálně vychází 25. února příštího roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.