Z 22 na 4, to je zrychlení nahrávání Devil May Cry 5 na PS5 | Novinky

Z 22 na 4, to je zrychlení nahrávání Devil May Cry 5 na PS5

  • 12. 10. 2020, 00:27
  • Jaroslav Pazdera

Další srovnání ukazuje, že nahrávací časy na PS5 budou skutečně bleskové.

Díky nedávné možnosti japonských streamerů vyzkoušet PlayStation 5 v akci, se objevují zajímavé informace a srovnání. Jednoho si všimli na webu ResetEra, kde jeden z hráčů hraje Devil May Cry 5 právě na PS5 a kde si pouští jednu z počátečních misí. Jak můžete vidět na prvním videu, loading trvá zhruba čtyři vteřiny a Capcom údajně musel přidat i informační ikonku, že už je hra načtena a tlačítkem X pokračujete dále, protože hráči by se nestihli ani zorientovat.

Oproti tomu je možné srovnat následující gameplay video natočené na PlayStationu 4, kde stejná mise nabíhá kolem 22 sekund, než se načte přímo do hry. Rozdíl je tak více než znatelný a pokud to takhle skutečně bude fungovat, možná se dočkáme zcela předělaných loadovacích obrazovek, protože už nebude mít smysl dávat tam videa a tipy, protože je ve finále nikdo neuvidí.

PlayStation 5 vychází v našich končinách již téměř za měsíc 19. listopadu a v ten den bude dostupná i jedna z launch her Devil May Cry 5: Special Edition.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.