Yakuza: Like a Dragon PS5 gameplay + datum vydání | Videa

Yakuza: Like a Dragon PS5 gameplay + datum vydání

  • 29. 9. 2020, 18:50
  • Ivan Herman

Jak bude nová Yakuza vypadat v next-gen podání?

Typická japonská RPG jsou mnohdy pro západní hráče nestravitelná, ale série Yakuza má i v našich zeměpisných šířkách své fanoušky. Hra se na japonský trh dostala již začátkem letošního roku s prostou číslovkou 7, na západních trzích vyjde s podtitulem Like a Dragon. A míří také na novou generaci konzolí, jak bylo nyní finálně potvrzeno.

Yakuza: Like a Dragon přináší do ulic japonské Yokohamy dynamickou RPG hru s epickým dobrodružstvím, které kombinuje intenzivní rvačky, drtivé drama a zábavu, kterou je řada her Yakuza tak známá. Součástí hry je také kvalitní dabing od dynamického obsazení herců, včetně George Takei, Kaiji Tang, Andrew Morgado, Greg Chun a Elizabeth Maxwell

Yakuza: Like a Dragon | PS5 | Gameplay

Sega nabízí první záběry z hraní PS5 verze hry. Podívat se můžete krátce na souboje i další části hratelnosti. Každopádně Yakuza: Like a Dragon vyjde pro PlayStation 4 letos 10. listopadu, verze pro PlayStation 5 dorazí se zpožděním až 2. března 2021. Přestože si na next-gen verzi budeme muset počkat, vydavatel již přislíbil upgrade zdarma pro majitele PS4 verze hry. Přeneseny však nebudou vaše uložené pozice.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.