Worms Rumble vyjde v prosinci a nabídne i betu na PS4 | Novinky

Worms Rumble vyjde v prosinci a nabídne i betu na PS4

  • 8. 10. 2020, 16:12
  • Martin Nejedlý

Worms Rumble je snaha přenést klasické červíky do moderní podoby s akčním multiplayerem až pro 32 hráčů.

Před nějakou dobou jsme měli možnost vyzkoušet si Worms Rumble v rámci bety na PC a úplně nás nepřesvědčili, že je to něco, bez čeho nemůžeme být. Stejné reakce se ozývaly od celé řady hráčů a tak vývojáři museli na hře trochu zamakat. Jejich práce se evidentně chýlí ke konci, protože hra je připravena k vydání v prosinci letošního roku na PS4 a PS5. Současně se můžeme těšit na otevřenou betaverzi, která začne již 6.11. a umožní si cross-play zahrát jak na PS4, tak poté na PS5, společně s PC hráči.

Worms Rumble - Release Date and Open Beta Announcement | PS4

Hra nabídne souboje až 32 hráčů v jednu chvíli na velké mapě, která bude částečně zničitelná. Ve hře najdeme celou řadu klasických i nových zbraní, které budou mít díky 3D prostředí lepší efekty a použití. Potřebovat budeme také různě jetpacky, háky a lana, protože mapy budou využívat hodně vertikální stavbu a boje se budou odehrávat klidně v několika úrovních nad sebou. Všechny postavičky červíků půjdou, jak je dneska moderní, upravovat a měnit jejich oblečení a styl. Z map, kde se hra bude odehrávat, zatím známe Missile Mall, obří několikaúrovňový obchoďák s výtahovými šachtami a dalšími lokacemi a nově je představena mapa Portal Park, která nabídne jak nadzemní část s portály měnícími prostředí, tak podzemní dráhu, která dokáže rychle transportovat mezi jednotlivými lokacemi.

Worms Rumbe vyjdou v prosinci letošního roku pro PS4 a PS5 a nabídnou cross-play.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.