Watch Dogs: Legion nabídne cross-play v jednom z updatů | Novinky

Watch Dogs: Legion nabídne cross-play v jednom z updatů

  • 14. 3. 2021, 19:00
  • Jaroslav Pazdera

Prozatím funguje kooperace jen v rámci platformy.

Watch Dogs: Legion je hodně rozporuplná hra. Skvělý námět byl docela sražen zvolenou prezentací a také některé vychvalované herní možnosti, jako možnost hrát za každého, se ukázaly jako úplně zbytečné. Moc se nepovedlo ani spuštění multiplayeru, který byl odložen až na aktuální březen a i nyní není úplně kompletní.

Spuštěna byla kooperace až pro čtyři osoby v rámci náhodných událostí a misí, nebo PvP ve Spiderbot aréně, ale pořád nebyly spuštěny třeba Tactical Ops, které do hry dorazí až 23. března. Na Twitteru také padl dotaz ohledně cross-playe, který hra zatím nenabízí. Podle odpovědi se na něm ale pracuje a měl by být do hry doplněn v některém z budoucích updatů. Watch Dogs: Legion jsou nyní k dispozici pro PS4 i PS5, ale mimo to i na dalších platformách.

Crossplay a cross-generation zatím není ve Watch Dogs: Legion Online dostupný, ale vývojářský tým pracuje na přidání těchto funkcí v některém z budoucích updatů.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.