Wach Dogs Legion dostanou update, ale online část se odkládá | Novinky

Wach Dogs Legion dostanou update, ale online část se odkládá

  • 26. 11. 2020, 15:32
  • Jaroslav Pazdera

Bohužel nedostatků je asi více, než autoři čekali a tak nestíhají.

Watch Dogs Legion asi zůstaly trochu za očekáváními Ubisoftu a ani v naší recenzi nás hra extra nenadchla. Kritizovali jsme nevyužitý potenciál, velkou repetitivnost a také řadu chyb. Těch je asi napříč platformami daleko více, protože podle aktuálních informací se vývojáři soustředí na jejich opravy a na další velký update hry. Na PlayStationech se tyto opravy budou týkat především stability hry, vypadávajících textur a celkově technického výkonu.

Jako část našeho závazku opravit chyby hry, jsme se rozhodli zdržet Online mód pro Watch Dogs. Legion na začátek roku 2021. To nám dovolí zaměřit se na opravu chyb ve hře pro jednoho hráče a dá nám to více času Online část otestovat a pomoci k hladkému startu nového módu.

To je samozřejmě chvályhodné, ale na druhou stranu to znamená, že společnost nemá kapacity na to, aby se věnovala slíbené multiplayerové složce, která měla vyjít pár týdnů po vydání samotné hry. Multiplayerová část je nově plánována na blíže neupřesněný termín začátkem příštího roku a my nechceme být špatným prorokem, ale možná by bylo lepší, kdyby se na ni Ubisoft vykašlal úplně. Je totiž otázka, kolik lidí hru v "mulťáku" chce a bude vůbec hrát.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.