Vyzkoušejte si demo chystaného Balan Wonderworld | Novinky

Vyzkoušejte si demo chystaného Balan Wonderworld

  • 28. 1. 2021, 18:01
  • Jan Válek

Každý navíc získá bonusový digitální dárek.

Vydavatel Square Enix dnes dodržel to, co už dopředu avizoval a demoverze chystaného titulu Balan Wonderworld je již k dispozici zdarma na PS Store. Navíc za vyzkoušení tohoto krátkého pohledu na všechny kouzelné aspekty herního světa získáte i odměnu. Ta se liší dle platformy a majitelé PS4 či PS5 platformy získají Blue Launcher. Ten vystřeluje před sebe modré kuličky ničící jak nepřátele, tak bloky.

BALAN WONDERWORLD | True Happiness is an Adventure | Gameplay Trailer

Na jaký konkrétní obsah se můžete v této demoverzi těšit? Zavede vás do tří z dvanácti kouzelných světů a dokonce i toto demo lze odehrát v kooperačním režimu pro dva hráče. Aby té motivace k vyzkoušení nebylo málo, tak si celé demo můžete užít v češtině.

Demoverzi najdete na PS Store zvlášť – její verzi pro PlayStation 5 a samostatně pro PlayStation 4. Jednoduše ji stačí přidat do své knihovny a dát stahovat. Na závěr ještě dodáme, že hra ve své plné verzi dorazí 26. března tohoto roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.