Vyzkoušejte demo Just Dance 2021 | Novinky

Vyzkoušejte demo Just Dance 2021

  • 17. 11. 2020, 21:17
  • Martin Nejedlý

Vyzkoušejte si, jaké je to tančit před televizí.

Nový díl série Just Dance je vždy především o novém obsahu. Získáváte tak další songy, v jejichž rytmu můžete trsat před svojí konzolí. Pokud vás láká pohybová hra pro PlayStation 4, pak máte ideální příležitost si vyzkoušet právě vycházející Just Dance 2021 úplně zdarma v demoverzi, kterou najdete na PS Store. Následující trailer pak představuje obsah této hratelné ukázky:

Just Dance 2021 - Demo Trailer | PS4

V rámci demoverze si můžete vyzkoušet dva žhavé taneční hity – Rain On Me od Lady Gaga & Ariany Grande, nebo jednoduchý a na první krůčky ideální Paca Dance od The Just Dance Band. Celkový katalog série čítá opravdu hodně songů, které jsou k dispozici v rámci předplatného Just Dance Unlimited. Pokud se vám demo zalíbí, tak k této službě obsahující do hry více než 600 písniček získáte na měsíc přístup zdarma v rámci koupě Just Dance 2021.

Samotná hra Just Dance 2021 obsahuje 40 songů včetně Ice Cream od Blackpink x Seleny Gomez, Kick It od NCT 127 či Don’t Start Now od Dua Lipa. Pro hraní Just Dance (což platí jak od demoverzi, tak plné hře) není nutné mít speciální ovladač – může posloužit aplikace Just Dance Controller, kterou stáhnete v Apple Store či na Google Play a telefon pak máte během tančení v ruce. Ideální je však hra ve spojení s PlayStation Move ovladači snímajícími vaše pohyby, respektive s PlayStation kamerou.

Demoverze Just Dance 2021 ke stažení zde.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.