Vyvolení už mohou zkoušet PSVR2 na akci GDC | Novinky

Vyvolení už mohou zkoušet PSVR2 na akci GDC

  • 24. 3. 2022, 20:28
  • Jaroslav Pazdera

A prý je to hodně silný zážitek.

PSVR2 je ve vývoji už hezkou dobu a zatím jsme neměli možnost vidět nějaké reálné zkušenosti. To se teď ale postupně změní, protože na herní akci GDC je za zavřenými dveřmi možnost si novou virtuální realitu vyzkoušet. Samozřejmě to není možnost pro běžného smrtelníka, ale pro některé vyvolené. Jedním z nich je třeba Chet Falizsek ze společnosti Valve, který na Twitteru napsal, že zažil jeden z nejlepších VR momentů, když hrál na PSVR2. A doslova napsal "Znáte to, když vám svět po návratu připadá jiný? Tak dobré ...". Někteří komentující ho poté obvinili ze zbytečného přehánění, ale on odpověděl, že rozhodně nejde o přehánění.

Informaci poté doplnil vývojář ze společnosti Truant Pixel, který pracuje na hře RUNNER pro PSVR a přestože má podepsané NDA napsal, že je to skvělý zážitek, zařízení je parametricky na výši a zásadní je prý především haptická odezva, která má větší vliv, než bychom čekali. Ovladač podporují kompletní ovládání jako ovladače DualSense a nad rámec toho ještě sledování pohybů jednotlivých prstů.

Zdá se tedy, že tohle by mohla být moc pěkná revoluce a už se těšíme, až uvidíme další oficiální informace, nebo si budeme moci PSVR2 sami vyzkoušet.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.