Vyšlo RIDE 4 ve verzi pro PS5 | Novinky

Vyšlo RIDE 4 ve verzi pro PS5

  • 21. 1. 2021, 16:21
  • Martin Nejedlý

Nejnovější ročník motorkářského simulátoru se dočkal své samotné next-gen edice.

Tvůrci z italského studia Milestone se rozhodli (dost možná v rámci ostrého zkoušení práce s vývojářským balíčkem PS5), přichystat samostatnou next-gen verzi nejnovějšího RIDE. Tento čtvrtý díl vyšel loni na podzim, kdy jsme ho pro vás také zrecenzovali. RIDE 4 vychází v PS5 edici v návaznosti na taktéž PS5 verzi MXGP 2020 vydaného minulý týden.

Launch trailer PlayStation 5 verze si můžete pustit níže, stejně tak v naší databázi her najdete již nějakou dobu oddělené PS5 trofeje. Hlavní přednostní a lákadlem má být dynamické rozlišení až 4K běžící naprosto plynule při 60 snímcích za vteřinu. Samozřejmě nesmí chybět ani podpora ovladače DualSense, tudíž se do vašich rukou budou lépe promítat vibrace řídítek, přidávání plynu a brždění bude také realističtější.

Jak je zvykem, upgrade z PS4 verze na tu next-genovou je k dispozici úplně zdarma, ale pouze do 30. dubna letošního roku.

RIDE 4 - Nextgen
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.