Vyšlo DLC Hellraid pro Dying Light | DLC

Vyšlo DLC Hellraid pro Dying Light

  • 14. 8. 2020, 11:08
  • Martin Nejedlý

Probojujte se hordami nepřátel v pekle – Hellraid přídavek již v prodeji.

Tvůrci Dying Light se o hru starají již pět let, tak dlouho už uplynulo od vydání Dying Light. Hellraid bylo zamýšleno coby samostatná hra, která však byla zrušena, a tak byl nápad zpracovaný alespoň takto do DLC. Podivný herní automat nás přenáší do Věže, která je plná fantasy příšer, které musíme zdolat.

Dying Light - Hellraid DLC Launch Trailer

V Hellraid proti vám budou stát především kostlivci se středověkými meči, sekerami i kladivy. Akce to bude hodně intenzivní a užít si ji můžete sami nebo v kooperaci až se 4 dalšími lidmi. Toto samostatné DLC je již v prodeji na PS Store za cenu 269 Kč.

Techland slibuje další vylepšování tohoto přídavku, první update dorazí již v září a pak asi bude záležet hlavně na oblíbenosti mezi hráči. Nicméně vedle toho pracují také na druhém pokračování samotného Dying Light.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.