Vyjde tedy Hogwarts Legacy nakonec letos na podzim? | Novinky

Vyjde tedy Hogwarts Legacy nakonec letos na podzim?

  • 6. 2. 2022, 17:30
  • Jaroslav Pazdera

Nasvědčoval by tomu oficiální průvodce.

S Hogwarts Legacy, plnohodnotné dospělé hře podle světa Harry Pottera, je to jak na houpačce. Chvíli tu máme zaručené spekulace, že bude hra odložena, Warner Bros se hrou stále počítá a za pár dní je to zase obráceně. A teď tu máme opět náznak toho, že by to letos přeci jen mohlo klapnout, protože oficiální kniha o vývoji a tvorbě hry je plánována na 6. září letošního roku. Jmenuje se The Art and Making of Hogwarts Legacy a napsala ji Jody Revenson, pro kterou to není první kniha podle Harryho příběhů.

Samozřejmě by nedávalo smysl, aby takový průvodce vyšel rok předtím, než dorazí samotná hra takže máme dvě varianty: Hra skutečně letos vyjde, ale pak by si tvůrci mohli trošku pohnout a něco nám z ní předvést a nebo bude odložena a s ní i sama kniha.

Hogwarts Legacy - Official Reveal Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.