Vychází Dying Light 2 Stay Human, podívejte se na launch trailer | Videa

Vychází Dying Light 2 Stay Human, podívejte se na launch trailer

  • 4. 2. 2022, 19:53
  • Jan Válek

Jedna z prvních ambiciózních her letošního roku je již v prodeji.

U některých herních prodejců jste již od dnešního rána mohli očekávat otevření prodejen, abyste si vyzvedli svoji fyzickou kopii Dying Light 2. K dispozici je pochopitelně také digitální edice. Dlouhých sedm let vývoje ve studiu Techland bylo k dnešnímu dni ukončeno a na počest vydání hry připravili tvůrci i finální tzv. launch trailer:

Dying Light 2 Stay Human - Launch Trailer | PS5, PS4

Launch trailer vypadá opravdu působivě a láká na krásné prostředí, představuje některé ze zúčastněných postav ve hře a dostane se i na akční část. Dying Light 2 Stay Human se odehrává 20 let po událostech v prvním dílu hry a hlavní hrdina Aiden Caldwell se vydává do zpustošeného města The City, v němž hledá svoji sestru Miu. Rozhodně to není jednoduchá a krátká cesta, protože se zaplétá do různých frakcí ovládajících The City. Stěžejním prvkem hry je opět vylepšené parkourové běhání a souboje. Již několik dnů jsme taky v tomto drsném světě ponořeni a brzy vám přineseme naši recenzi, ve které zohledníme i aktuálně vydaný masivní Day 1 patch.

Máte již na své konzoli Dying Light 2? Jak se vám líbí a co na něj říkáte nám můžete sdělit v komentářích u této novinky, těšíme se na vaše názory a postřehy.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.