Víte, že mise Dubaj v Hitman 3 se dá dohrát pod 10 vteřin? | Videa

Víte, že mise Dubaj v Hitman 3 se dá dohrát pod 10 vteřin?

  • 25. 1. 2021, 02:00
  • Jaroslav Pazdera

Moc si ji neužijete, ale účel světí prostředky ne.

Hitman 3 je venku jen pár dní a celosvětově byl přijat velmi dobře. Ostatně i v naší recenzi jsme hru chválili. Sice nepřináší nic extra nového, ale už tak dobře fungující mechaniky ještě více piluje a navíc přidává vylepšený engine, umělou inteligenci a spoustu dalších herních možností. Hru už spousta hráčů dohrála a některé baví tolik, že se snaží překonávat rekordy. Všemu samozřejmě pomáhají světové žebříčky, které hráče nutí se navzájem překonávat.

Hlavním takovým bojištěm je momentálně první mise Dubaj. Podle serveru speedrun.com se momentálně několika hráčům povedlo misi dohrát pod 10 vteřin. A když myslíme dohrát, tak jde o splnění hlavního cíle - eliminace dvou cílů bez ohledu na bodové ohodnocení, to že vás někdo viděl, nebo kolik toho splníte. Hráči totiž zjistili, že pokud se dobře načasuje start mise, stačí trochu popoběhnout na blízké schody a oba cíle se dají s dobrou muškou zastřelit, aniž by se řešilo cokoliv dalšího. Vlastně to nejdelší na celé misi je doběhnout na schody a poté zase zpět k výtahu, kde je konec mise. Ostatně podívejte se sami na dvou videích hráčů Wreak a Der_Lauch_Linus. Pokud jde o speciální kategorii dokončení - silent assassin - což znamená, že vás nikdo neviděl, tak tam je rekord momentálně "mnohem delší", 16 vteřin.

Hitman 3 On Top of the World Any% Former WR 9 Seconds
Hitman 3 - Dubai - 09 sec NEW WR IN DESCRIPTION 说明中的新记录 - On Top of the World
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.